Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünce aksatai örgülmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapısının) temel amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide örgülmasını sağlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sertndaki tütün, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların vesair katlara geçişini hapsetmek veya muhtemel olduğu derece geciktirmektir.

İnsanların tıknaz olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm binalarda yangına karşı önlemlerin alınması zorunludur ve ısı, alev kabil yangın faktörlerinin insanoğluın bulunduğu ortama intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın Bapsı yapı taşı amacı insanoğluın muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu kapılar baz olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan bulunmak üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel kondisyon çabucak bapnın muhtemel olan en az devran kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve yakışır eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve yararlanma amacına göre belli başlı yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları genellikle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedili çıkış baplarının) muayyen durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli yerinde ise buna sargılı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel enseışını getirmektedir.

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı düz itilen ve kolayca açılmasını sağlayan panik şube şeklindedir. Cafcaflı durumlarda kullanılacağı sinein enikonu mesleklevsel şekilde vazife yapmalıdır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi çizgiırlamasına ruhsat verir (adınız, diliniz evet da yaşamış olduğunız mıntıka gibi) ve size geliştirilmiş ve daha kişisel özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken elan yavuz bir deneyim yaşamanızı esenlar.

Yangın Bapsı Kolu aşağı sevap itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayıcı Panik Posta gestaltsında kullanılır. Muhatara anında ihtiyaç duyulan bu aparat enikonu işlevsel ve teltiksiz olmalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın yangın kapısı Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page